Herbalife

Herbalife

G Fretheim Produkter leverer alle typer velvære- og sunnhetsprodukter fra Herbalife.

Om Herbalife

Herbalife International, som ble grunnlagt i 1980, er det første velværeselskapet som har gjort det til sitt mål å forenkle en sunnere livsstil. Herbalifes høykvalitetsprodukter og -systemer tilbyr:

  • Suksessrik vektkontroll
  • Forbedret ernæring
  • Forbedret personlig pleie
  • En mulighet til å oppnå økonomisk belønning

Vitenskapelig satt sammen med tanke på din suksess

Herbalifes nyskapende produkter er utviklet av forskere, leger og ernæringseksperter med tanke på ditt personlige mål om velvære. Mens Herbalifes naturinspirerte sammensetninger er designet for at et livslangt velvære skal være innen rekkevidde, så har du også en sjanse til å oppnå økonomisk fremgang med forretningsmuligheten!

Eksperter du kan stole på

Herbalifes vitenskapelige råd, medisinsk utvalg og medisinsk råd, er de veiledende kreftene bak Herbalifes bransjeledende suksess. Dette teamet, som består av respekterte vitenskapelige eksperter, styrer utviklingen av Herbalife-produktene via forskning og produkttesting, slik at Herbalife oppfyller de strenge kravene som stilles til denne bransjen i dag.

Med Herbalifes kvalitetsprodukter og ekspertstøtte, er det enkelt for deg å se godt ut, føle deg på topp og leve så bra som mulig. Oppdag Herbalife og oppdag samtidig et livslangt velvære.

Kontakt oss